loteri

Rahsia Menggores Loteri Terungkap

Dengan loteri yang berbeza menjadi lebih popular, mempelajari rahsia mencuba loteri menjadi lebih penting daripada sebelumnya. Terdapat banyak rahsia dan strategi mencuba undian yang tidak diketahui oleh pemain loteri harian anda. Setelah membaca artikel ini, anda akan dapat mengenal pasti tiket mana yang tidak bagus untuk dimainkan dan cara meningkatkan kemenangan anda dengan mudah.

Petua pertama rahsia gores undian yang harus dipelajari oleh setiap pemain loteri adalah bahawa  DOWNLOAD EVO888 IOS tidak ada permainan yang tersisa untuk jackpot besar. Ini bermaksud bahawa setiap permainan lotere mempunyai sejumlah tiket dengan jackpot besar. Tetapi apa yang berlaku sekiranya semua jackpot telah dimenangi? Loteri terus menjualnya sehingga mereka menjual semua tiket. Sebagai contoh, Florida Lottery pada masa ini mempunyai permainan $ 5 yang disebut Sherlock Holmes yang mempunyai hadiah utama $ 200,000. Dalam permainan ini, semua hadiah besar telah dimenangi, tetapi jika anda pergi ke kedai runcit yang masih mempunyai tiket ini, anda masih boleh membelinya, walaupun tidak ada peluang anda dapat memenangi hadiah $ 200,000. Cara termudah untuk mengetahui berapa banyak hadiah yang tersisa dalam setiap permainan adalah dengan melayari laman web loteri negeri dan pergi ke bahagian penggores. Sebilangan besar negeri mempunyai baki hadiah yang tersenarai di laman web mereka. Ini adalah salah satu rahsia awal undian mudah yang dapat menjimatkan anda daripada membuang wang anda dengan tiket buruk yang masih ada sedikit atau tidak ada jackpot.

Petua mudah seterusnya adalah memastikan anda menetapkan had pada jumlah yang akan anda mainkan setiap hari. Oleh itu jika anda memenangi wang pada hari itu, jangan gunakannya untuk membeli lebih banyak tiket. Ini kerana loteri tahu bahawa jika anda terus memainkan kemenangan anda, kemungkinan anda akan kehilangan kemenangan anda. Rahsia yang saya gunakan untuk ini adalah dengan mengambil tiket yang saya beli di rumah dan mencoretnya di sana. Dengan cara itu saya tidak tergoda untuk membeli tiket lagi pada hari itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *